Kunstroute Bomenbuurt 2019 op zondag 12 mei 2019

Door: Ab Jenema

BEVERWIJK - Wederom wegens succes geprolongeerd. De Kunstroute Bomenbuurt 2019 vindt plaats op zondag 12 mei 2019 van 11.00 – 16.00 uur.

Deelname Kunstroute 2019 Bij deze nodigen wij je uit voor deelname aan de 10e editie van de Kunstroute Bomenbuurt met door jezelf vervaardigd nieuw werk. Tijdens de Kunstroute proberen wij de bezoekers een zo'n breed mogelijk scala aan kunstuitingen te laten zien, zoals schilder- of beeldhouwkunst, glas, keramiek, fotografie of sieraden en ...... 

Organisatie Het oude stramien qua organisatie blijft gehandhaafd, de formule is gewoon goed en werkt!  De kunstwerken worden geëxposeerd in de Bomenbuurt op eigen thuislocatie, bij bewoners  die hun huis (tuin of garage) hiervoor ter beschikking hebben gesteld of in een openbare gelegenheid (ateliers, kinderboerderij De Baak, een school of andere openbare gelegenheid).

Je zorgt zelf voor het inrichten van de expositie en de presentatie op de locatie.

Daarbij zou het natuurlijk ook erg leuk zijn als je iemand in je naaste omgeving kent die zingt en/of een muziekinstrument bespeelt en dat op 12 mei bij je thuis of op locatie wil doen.

De organisatie zorgt voor de publiciteit rondom de Kunstroute door middel van: 

  • Promotie van de kunstroute in week- en dagbladen, social media.
  • Flyers en posters.
  • Kunstroutecatalogus met daarin de vermelding van alle kunstenaars, een foto van het werk, adresgegevens.
  • Vlag (herkenningsteken deelnemer Kunstroute).

 

Kunstmarkt In 2019 willen wij een kunstmarkt toevoegen aan de kunstroute. Een markt waar men kan deelnemen aan kortdurende workshops (max. 30/45 minuten) en waar een aantal bijzondere technieken door de kunstenaars zelf worden gedemonstreerd.

Om de kwaliteit van de kunstmarkt te garanderen zal er voor een plaats op de markt, een selectie plaatsvinden. Wij behouden ons het recht voor ongeacht de volgorde van binnenkomst om een selectie te maken uit de aanmeldingen op de volgende punten: verscheidenheid in aanbod van kunst op de markt, kwaliteit van het werk, originaliteit van het werk en de toegepaste kunst.

 

Inschrijfprocedure
Je inschrijving voor de kunstroute of de kunstmarkt gaat door middel van bijgevoegd inschrijfformulier vergezeld van een drietal foto's van je eigen werk. Deze foto's zijn voor ons nodig om variatie van de kunstroute en de kunstmarkt aan te brengen.

Aanmelden kan door het ingevulde inschrijfformulier te retourneren aan

[email protected] of in te leveren bij PopulusArt, Populierenlaan 39a, 1943 GE Beverwijk. Aanmelden kan tot 15 januari 2019.

Kosten
Deelname kost € 30,-- per persoon, per groep inschrijven kost € 75,-- (vanaf 3 personen).

Vragen? Eventuele vragen graag via de email [email protected]. Het gaat ongetwijfeld weer een fantastische en succesvolle dag worden! 

We zien je aanmelding met belangstelling tegemoet.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing