Kunstroute Bomenbuurt Beverwijk

Door: Cor Beumer

BEVERWIJK – De voorbereidingen zijn weer gestart. De organisatie van de Kunstroute Bomenbuurt nodigt kunstenaars uit om met hun werk mee te doen aan de Kunstroute Bomenbuurt op zondag 16 september 2012 van 11:00-17:00 uur. De kunstroute vindt dit jaar voor de 6e keer plaats. Het werk dat hiervoor in aanmerking komt is schilderkunst, beeldende kunst, sieraden, foto’s. Op 16 september stellen de kunstenaars, woonachtig in de Bomenbuurt, hun huis, tuin of garage open voor het geïnteresseerde publiek. Ook enkele openbare gelegenheden zullen hun deuren hiervoor openen. Is uw werk ook de moeite waard om te exposeren maar u bent niet woonachtig in de Bomenbuurt?

Misschien heeft u daar dan wel familie, een vriend of kennis wonen die zijn / haar huis, tuin, carport of garage hiervoor ter beschikking wilt stellen. Zo niet, dan zal de organisatie proberen voor u een locatie binnen de route te zoeken. De organisatie is daarom ook op zoek naar bewoners in de Bomenbuurt die het leuk vinden hun huis, tuin of garage hiervoor een dag ter beschikking willen stellen. De kunstenaar is zelf die dag aanwezig bij zijn/haar expositie.

De organisatie van de Kunstroute maakt een kunstroutecatalogus met daarin foto’s van deelnemende kunstenaars, een korte omschrijving van hun werk en adresgegevens. Fotograaf Hans van der Mast is bereid gevonden de fotoreportage hiervoor te verzorgen. Begin september is deze kunstroutecatalogus gratis op te halen bij diverse plekken (o.a. PopulusArt, bibliotheek, stadhuis, buurtcentra). Voor aanmelding en/of meer informatie kunt u een email sturen naar [email protected].

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing