Kunstroute Mariaschool op 17 Juni

Door: Jan Pronk

IJMOND – Op zaterdag 17 juni wordt er door een aantal kunstenaars uit het centrumgebied een mini-atelierroute georganiseerd in aansluiting op de kunst- en boekenmarkt. 
De route start op het Nielenplein en wordt met bordjes aangegeven. De markt en de kunstroute zijn open van 10 tot 17 uur.
Omdat door allerlei oorzaken in Heemskerk er een verbrokkeling is ontstaan op kunst- en cultuurgebied, hebben een aantal betrokken burgers en kunstenaars van het Heemskerks centrumgebied gemeend hier wat aan te willen doen. Dit organisatiegroepje bestaat uit bezoekers van de Kunstuitleen, 
een exposante in de Kunstuitleen en kunstenaars uit de Mariaschool.

Op 17 juni a.s. wordt er op het Nielenplein een boeken- en kunstmarkt gehouden.Wij, betrokken burgers van het centrumgebied, willen op die dag wat positiefs laten zien door vanaf de kunstmarkt, een minikunst-atelierroute naar de Mariaschool te organiseren. De route van de kunstmarkt naar de Mariaschool wordt aangegeven met bordjes. In de Kerklaan kunt U met Karen Vleugel kennismaken in haar atelier aan huis.In de Mariaschool openen Nico Kok, Ewout van Santen, Kees Heesterbeek, Irene van der Oest, Joke van Bree en Robert Smit hun atelierdeuren. Ook is er een tentoonstelling van leerlingen van Ewout van Santen.Mary Admiraal is in de Kunstuitleen te vinden en er is een expositie van Saskia Keyer met keramiek. Omdat de Kunstuitleen per 1 september haar deuren gaat sluiten, is het mogelijk daar voor het laatst nog een mooi kunstwerk aan te schaffen: er wordt nl. uitverkoop gehouden.

De kunstroute Mariaschool is open van 10 tot 17 uur.

advertenties

Verhuis- en Transportbedrijf Johan Post
Fietspoint
Autoverzekering vergelijken
Café-Biljart Carillon
Bloemsierkunst De Duinroos
Energie vergelijken
Beverwijkse Koeriersdienst en Stadspost
Correct Autoglas
Goedkoopste Energieleverancier
TarwegrasKoning
Energie Vergelijken
Energievergelijker
Lenary.nl
Kentekencheck
Zorgverzekering vergelijken
Sim Only Check
Vergelijk Zorgverzekering 2018
goedbegin.eu
Vergelijk vaste lasten
Startpagina24.com
Ikvergelijk.nu
Online Casino Informatie
Telefoon.nl