Laat je (foto's) zien !!!

Door: Jan Pronk

IJMOND - Alles kan, digitaal, analoog, groot klein, opgehangen, op een tafel, in een map. Alles! Laat maar zien wat je hebt! Lekker vrij, alles kan en mag. 
Op zondag 10 december van 12.00-17.00 uur komen fotografen samen om hun werk te laten zien. Dus ben je nieuwsgierig, ook naar wat voor foto’s worden getoond of wil je zelf wat laten zien kom dan! In de 7 jaar dat Hans van der Mast cursussen geeft zijn er 7 fotoclubs ontstaan, met samen meer dan 100 leden. Met heel uiteenlopende soorten fotografie, een aantal van hen is aanwezig.

Ook Thea Rentenaar en Dick van het Kaar van Trentcc kunt u spreken, zij geven uitleg over Gelaatkunde (zie ook www.trentcc.nl). Zij verzorgen in de genoemde tijd workshops om  je eigen talenten en energieën af te kunnen lezen in je gezicht en je hele fysieke verschijning. Zo vertellen zij bijvoorbeeld over de neus die staat voor hoe je je in de wereld wilt presenteren. Ook kun je een korte persoonlijke analyse krijgen. Fascinerend!    Hans van der Mast geeft zelf een presentatie over wat Nieuw Kijken nu doet, en waar het heengaat, met name gaat het over de particuliere fotografiecursussen en Groepsworkshops voor bedrijven.

Het adres is Lijndenweg 30H, Velsen Noord.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing