Laatste stoomtreinrit Tata Steel van dit seizoen

Door: Bos Media Services

VELSEN - Voor de laatste keer dit seizoen kunnen belangstellenden deelnemen aan een rit per stoomtrein over het terrein van Tata Steel. Op zondag 25 oktober zal de trein weer vertrekken voor een rit van anderhalf uur.  

De trein vertrekt om 10:45 uur vanaf station Velserbosch (achter het hoofdkantoor van het staalbedrijf) en kaarten kunnen aldaar vanaf 09:30 uur aan het loket worden gekocht. Ook via het internet (www.csy.nl) kunnen kaarten worden gereserveerd. Wanneer men kiest voor online reservering, dienen de kaarten op de dag van de rit vóór 10:00 uur te worden afgehaald. Volwassenen betalen € 6,- en aan kinderen wordt € 4,- berekend. Alle passagiers dienen een geldig legitimatiebewijs te kunnen overleggen. Halverwege de rit wordt een fotostop ingelast en na afloop van de treinrit kan een bezoek worden gebracht aan het hoogovenmuseum dat zich bij station Velserbosch bevindt.

Bij grote belangstelling wordt 's middags een tweede rit gemaakt. Hierover wordt pas op de dag zelf een besluit genomen. De eerstvolgende gelegenheid om deel te nemen aan deze bijzondere treinrit is in april 2016.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing