Laatste vragenuurtje bij ISOO.nu

Door: Ab Jenema

IJMOND - Na drie succesvolle zaterdagen sluit de Haarlemse fotograaf Onno van Middelkoop de ‘Eerste Hulp bij Fotografie’ af. Wacht daarom niet af, maar pak komende zaterdag 28 januari nog je kans. Ontvang goede tips van een professionele fotograaf als je allerlei vragen hebt op het gebied van fotografie. Op elk niveau, of je nu een net beginnende fotograaf bent, of een ervaren fotograaf. Neem vooral je camera mee en voorbeelden van door jou gemaakte foto’s  en vraag hoe deze nog beter/mooier kunnen worden. Of als je binnenkort met vakantie gaat en je wilt nog snel een camera aanschaffen, ook dan ben je bij ISOO.nu aan het juiste adres.

 

Het fotografiecentrum ISOO.nu, gehuisvest aan het Stationsplein 46 in Beverwijk, is open op de zaterdagen van 12.00 tot 16.00 uur. De fotograaf Onno van Middelkoop zit klaar om je vragen te beantwoorden van 13.00 tot 15.00 uur.

 

Kom naar ISOO.nu en stel je vraag.  En, als je er dan toch bent, neem dan gelijk een kijkje bij de nieuwe expositie ‘imPRESSions’.  

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing