Landelijke BoekStartdag op zaterdag 3 juni in Beverwijk

Door: Jan Pronk

BEVERWIJK - Zaterdag 3 juni 2023 organiseert BoekStart samen met de bibliotheken voor de derde keer een landelijke BoekStartdag. De BoekStartdag is dé gelegenheid om in de Bibliotheek de allerjongste bezoekers en hun (groot)ouders extra hartelijk welkom te heten. Gezinnen met baby’s en peuters maken zo kennis met BoekStart en de Bibliotheek.

Kom op zaterdag 3 juni van 11.00 – 11.30 uur naar de BoekStartdag in de Bibliotheek van Beverwijk waar de allerjongste bezoekers en hun (groot)ouders worden voorgelezen onder het genot van een feestelijk gebakje.
Die dag zijn we van 11.00 - 15.00 uur ook te vinden op de Breestraat. Daar delen we groeimeters, groeiboekjes en informatie over voorlezen voor de allerkleinsten uit. Voor de ouder(s) is er bovendien een gebakje.
Kinderen tot 4 jaar, ouders en grootouders zijn van harte welkom. De toegang is gratis.
Boekstart is een leesbevorderingsprogramma voor ouders en kinderen (0-4 jaar) uitgevoerd door de openbare bibliotheek, ondersteund door de gemeente en het consultatiebureau. BoekStart is ontwikkeld door Stichting Lezen en de Koninklijke Bibliotheek, is onderdeel van het programma Kunst van Lezen en wordt gefinancierd door het ministerie van OCW.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing