Leden Paviljoen Westerhout exposeren in Stadhuis

Door: Ab Jenema

BEVERWIJK  - Met het thema ‘Mode’ exposeren de deelnemers aan de schilder en tekengroepen van Paviljoen Westerhout in het Stad huis van Beverwijk.
Van 4 juli tot 2 september 2016 kunt u een kijkje komen nemen. De amateur kunstenaars zijn er trots op dat hun werk te bewonderen is in de publiekshal van het Stadhuis. Wekelijks zijn drie schilder en tekengroepen actief in Paviljoen Westerhout.

 

Onder begeleiding van Piet de Ridder, kunstenaar uit Beverwijk, ontstaan aan de hand van thema’s de mooiste schilderijen en tekeningen.

Het onderwerp ‘Mode’ is in brede zin met verschillende technieken uitgebeeld.

Dat er zoveel ideeën bestaan over vormgeving en trends is terug te zien in de schilderijen die gemaakt zijn over dit onderwerp. Iedere kunstenaar heeft op eigen wijze een visie gegeven over dit thema met gebruik van alle mogelijke technieken. Collages, olieverf, aquarel, houtskool tekeningen, weinig middelen zijn onbeproefd gelaten om een optimaal resultaat te bereiken.

Paviljoen Westerhout, gelegen in het prachtige park Westerhout, is een centrum van sociaal culturele activiteiten voor senioren. Ruim 50 jaar zijn zij gevestigd aan het Westerhoutplein.

Paviljoen Westerhout biedt naast teken en schilderlessen allerlei activiteiten, zoals muziek maken, seniorenweb, taalcursussen en sportieve activiteiten. Meer informatie kunt u vinden op www.paviljoenwesterhout.nl

De expositie kunt u bekijken tijdens openingsuren in de publiekshal van het Stadhuis, Stationsplein 48 in Beverwijk

advertenties

Fietspoint
Autoverzekering vergelijken
Café-Biljart Carillon
Bloemsierkunst De Duinroos
Energie vergelijken
Goedkoopste Energieleverancier
TarwegrasKoning
Energie Vergelijken
Energievergelijker
Lenary.nl
Kentekencheck
Sim Only Check
goedbegin.eu
Vergelijk vaste lasten
Startpagina24.com
Ikvergelijk.nu
Online Casino Informatie
Telefoon.nl
Creditcard.nl
huizenmarkt.nl
Independer
TV Expert
Radio Control Expert
SimOnly Discount
Outdoor kleding
Uitvaartverzekering.nl
HaardenExpress