LEDEN SAMEN LOKAAL BEVERWIJK STELLEN KIESLIJST VAST: ALI BAL IS LIJSTTREKKER

Door: Ab Jenema

BEVERWIJK - De leden van Samen Lokaal Beverwijk hebben tijdens de algemene ledenvergadering van zondag 12 december 2021 met veel enthousiasme de definitieve kandidatenlijst voor de verkiezingen van 16 maart 2022 unaniem vastgesteld. Daarbij werd huidig fractievoorzitter Ali Bal gekozen als lijsttrekker. Tevens werd het verkiezingsprogramma ‘Hart voor de Wijken’ vastgesteld. 

Wat begon met drukbezochte thema-avonden en een oproep aan de leden om zich aan te melden als kandidaat voor de kieslijst, leidde op zondag 12 december tot het vaststellen van de kieslijst en het verkiezingsprogramma voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.

Naast lijsttrekker Ali Bal wordt de kieslijst gevormd door vertrouwde én nieuwe gezichten: Inge Rood (2), Michel Verreij (3), Halil Kocak (4) Mendes Stengs (5), Annemarie Deen-Zoontjes (6), Aad Bos (7), Ruth Huis in ’t Veld-Langendijk (8), Bob Kloes (9), Jeroen Besseling (10), Harry Anderies (11) en Ramon de Kock (12). Als lijstduwers maken o.a. Louis ’t Hart, Jean-Paul van Luijn, Kadir Akdeniz, Tim van der Peijl, Cor Bart en Cecilia van Weel onderdeel uit van de kieslijst. De volledige kieslijst wordt in januari 2022 gepubliceerd.

Aan de hand van thema-avonden, verschillende enquêtes en interviews heeft Samen Lokaal Beverwijk een verkiezingsprogramma voor én door de inwoners van Beverwijk en Wijk aan Zee opgesteld. In dit programma – met als titel ‘Met hart voor de Wijken’ – wordt de koers van de lokale partij beschreven. De volledige kieslijst en het verkiezingsprogramma worden op korte termijn gepubliceerd op de website van de partij: https://www.samenlokaalbeverwijk.nl

 

 

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing