Leer over babydieren bij Kinderboerderij Dierendorp

Door: Ab Jenema

Kom op woensdagmiddag 3 april 2024 speuren en knutselen op Kinderboerderij Dierendorp. Dit keer gaat het over babydieren. Leer hier van alles over. De middag is van 14.00 tot 16.00 uur, kom jij ook?

Speurtocht babydieren
Tijdens de speurtocht leer je van alles over babydieren en de diersoorten van Kinderboerderij Dierendorp. Je komt langs alle dieren. Er zijn nu nog geen babydieren op Dierendorp maar dat zal niet lang meer duren! Er zijn rupsenpoppen die je kunt bekijken. Komen daar al vlinders uit? 

Knutselen
Knutsel je graag? Dan moet je zeker komen. Ook deze keer hebben we knutselspullen mee en kun je een leuke knutsel over een babydier maken.

Voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar
Deze activiteit is geschikt voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Voor iedereen wordt het leuk! Je hoeft je niet aan te melden. Deelname is gratis.

Waar?
Kinderboerderij Dierendorp is gevestigd aan Vrijburglaan 1 te Heemskerk.

Activiteiten
NME Heemskerk organiseert activiteiten op het gebied van natuur- en milieueducatie in Heemskerk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijkt u op www.nmebeverwijkheemskerk.nl of neemt u contact op [email protected]  Volg ons ook op facebook of neem de folder mee die bij Dierendorp op u ligt te wachten.

 

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing