Leerlingen organiseren 'Lunch at the Beach'

Door: Raimond Bos

WIJK AAN ZEE - Op zaterdag 22 maart 2014 organiseren leerlingen van Schoevers Amsterdam voor hun HBO-opleiding Officemanagement een lunch aan het strand voor stichting Opkikker. Deze lunch, met als titel 'Lunch at the Beach' zal worden gehouden in strandpaviljoen Sout tussen 11:00 en 15:00 uur. De opbrengst van dit evenement zal worden overhandigd aan stichting Opkikker.

Tijdens dit evenement kan iedereen genieten van een lunch met diverse lekkernijen. Daarnaast zullen er ook een bingo en een Rad van Fortuin zijn waarbij iedere gast grote en mooie prijzen kan winnen. Tevens zal de echte kikker van Opkikker aanwezig zijn en het iedereen naar zijn zin maken. Naast deze kikker zullen er ook ambassadeurs van Opkikker aanwezig zijn op deze dag.

Voorbereiding
Vanaf oktober tot en met maart zijn de leerlingen van HBO 2B van Schoevers bezig met het organiseren van een evenement ten gunste van stichting Opkikker. Hierbij moeten zij alles tot in de puntjes regelen: sponsoren, financiƫn, locatie, goodiebags en natuurlijk de gasten.

Opbrengst
Met de opbrengsten die de leerlingen binnenhalen steunen zij stichting Opkikker bij het organiseren van Opkikkerdagen. Met deze dagen zorgen zij voor een leuke dag voor zieke kinderen.  Stichting Opkikker zet zich in voor langdurig zieke kinderen van 0 tot 17 jaar oud en bezorgt deze kinderen samen met het gezin een onvergetelijke dag.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing