Leescafé bomvol muziek

Door: Ab Jenema

BEVERWIJK - Café d'Entree, het gemoedelijke leesbarretje in het Culturele Bolwerk aan het Beverwijkse Kerkplein, wordt deze maand een waar Muziekcafé. De hele maand april stappen drie keer per week beginnende én gelouterde muzikanten op het podium. Super jong, tiener of al wat ouder, ze laten met alle liefde horen wat zij tijdens de muzieklessen van het Centrum voor de Kunsten Beverwijk hebben opgestoken. Iedere avond is gratis toegankelijk.

 

Iedereen is welkom, en iedereen zal zich verbazen over de lol die al deze gasten aan muziek maken beleven. Dat is toch maar mooi te danken aan de topdocenten waarover het Centrum beschikt. Zij weten bij vrijwel iedere cursist het vuurtje aan te wakkeren. Knap werk, waar je het nodige voor in huis moet hebben. Deskundigheid die gewoon voor het oprapen ligt in Beverwijk, waar het Centrum voor de Kunsten het niet voor minder doet: kwaliteit én lol! Én voor iedere beurs, want de tarieven worden zo laag mogelijk gehouden. Echt, dat die droom om later ook andere podia te bestijgen uitkomt, is niet denkbeeldig,

 

Alle instrumenten komen voorbij tijdens deze muziekmaand. Alleen de zanggroepen reizen op zondagmiddag 10 april af naar Sonnevanck in Wijk aan Zee. Check de site centrumvoordekunstenbeverwijk.nl voor de data van jouw favorieten.

 

Komt dat zien, dat aanstekelijke enthousiasme, die blozende wangen, die hartverwarmende melodieën en die onbetaalbare smile na afloop. De muziekavonden hebben plaats op: maandag, dinsdag en woensdag en beginnen om 19 uur.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing