Lente editie Sundayfair op 24 april

Door: Ab Jenema

BEVERWIJK - Op zondag 24 april tussen 12.00 -17.00 uur is het lente op de Breestraat in het centrum van Beverwijk!. Op die dag wordt de Lente-editie van de SundayFair gevierd!

De SundayFair staat - zoals altijd - garant voor een middag gezelligheid met vele kramen met een uniek aanbod, maar ook bijzonder straattheater en live muziek.

Het publiek kan dit keer genieten van Marcel Cyclette. Deze boomlange Fransman verrast, verlokt, verwarmt, verleidt en verovert op zijn ‘jazzy velo-hybride’ Zijncyclette fantastique’ werkt op zonne-energie. Een spektakel wat je moet zien en beleven!

 

Theater Gajes brengt met een zeer interactieve, lopende voorstelling gastvrijheid en gezelligheid met een rauw randje. Zij maken bijzondere ontmoetingen waar, vieren een feestje met de toeschouwer of gaan een diepgaand gesprek aan.  Hun act wordt omlijst door speciaal ontworpen parasols met verrassende effecten, die afhankelijk zijn van het weertype.

 

Op diverse plekken op de Breestraat zijn er liveoptredens. Ter hoogte van Gasterij ’t Meijershof brengen The Usual Dogs onvervalste rock ten gehore. Tegenover de Zeestraat is het de Beverwijkse Harmonie Kapel, die met levendige muziek een bijdrage levert aan de sfeer op deze lente SundayFair.

 

Radio Beverwijk zendt zoals gewoonlijk rechtstreeks van af de markt uit met interviews en muziek. De winkels zijn open en er is gratis parkeren rondom het centrum.

 

Komt allen en dompel je onder in het lentefeestgedruis in het winkelhart van Beverwijk!

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing