LEV Skerpe prijzen in het centrum van Beverwijk!

Door: Ab Jenema

BEVERWIJK - Black Friday, de Amerikaanse traditie die de afgelopen jaren ook naar Nederland is overgewaaid zal aankomend weekend ook voor een storm aan koopjes en spectaculaire aanbiedingen in het centrum van Beverwijk zorgen.

De dag na Thanksgiving is de dag waarop veel Amerikanen traditiegetrouw beginnen met de inkopen voor de feestdagen. Op deze Black Friday bieden de winkeliers hun producten aan met scherpe kortingen.

Aanstaande vrijdag, zaterdag én zondag treft u bij een groot aantal winkels in het centrum ook Lekker Eigenwijze Verrassende acties en aanbiedingen aan tijdens het LEV Skerpe prijzen weekend.

In september presenteerde, nadat in kaart was gebracht wat de kenmerkende eigenschappen zijn van Beverwijk en de Beverwijker, Stichting Beverwijk Centrum het nieuwe merk voor het winkelhart. Niet zeuren maar poetsen, nuchter, kleurrijk, elkaar ontmoeten, doeners, samen eigenwijs, telkens wordt je verrast, kortom LEV dus!

In de loop van de tijd zal LEV meer en meer zichtbaar worden in het centrum van Beverwijk, de ‘Skerpe prijzen’ zullen echter aankomend weekend al niet te missen zijn. Vrijdag, zaterdag en zondag zijn koopjesjagers en gezelligheidsdieren van harte welkom in het Lekker Eigenwijs en Verrassende centrum van Beverwijk.

 

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing