Levensmiddelen-inzamelactie voor Voedselbank IJmond Noord.

Door: Ab Jenema

IJMOND - Voedselbank IJmond Noord helpt mensen uit Beverwijk, Heemskerk, Castricum en Uitgeest tijdelijk met gratis levensmiddelen. Deze steun is bedoeld voor alleenstaanden en gezinnen die zulke grote (geld)problemen hebben dat zij zonder hulp niet genoeg te eten hebben.

Brandweer Kennemerland wil zich graag profileren als een maatschappelijk betrokken organisatie, juist ook buiten brand en andere vormen van spoedeisende hulpverlening.

Om die reden helpen brandweermensen van brandweer Kennemerland zaterdag 15 september a.s. bij een levensmiddelen-inzamelactie bij de vestiging van Albert Heijn aan de Rijksstraatweg te Heemskerk.

Tussen 9.00 en 18.00 uur wordt het winkelend publiek gevraagd om naast het doen van de eigen boodschappen, ook één of meerdere boodschappen te doen voor de Voedselbank IJmond Noord. Deze gedoneerde boodschappen worden enkele dagen laten door de medewerkers van de Voedselbank IJmond Noord verspreid onder de klanten van de Voedselbank.

Daarnaast staat er die dag voor de ingang van deze Albert Heijn-vestiging een tot informatiestand omgebouwd blusvoertuig, de zogenoemde tankautospuit Brandveilig Leven. Winkelend publiek kan bij medewerkers van de afdeling Preventie tips en adviezen krijgen op vele gebieden  van brandveiligheid. Folders zijn in diverse talen af te halen.  En van de kinderen mag natuurlijk een foto gemaakt worden achter het stuur van een echte brandweerauto.

Mocht er behoefte zijn aan meer informatie, dan kunt u contact opnemen met Martin Rensen - sectorhoofd preventie brandweer Kennemerland: 06 51 696 649 (aanwezig zaterdag 15 september a.s. van 09.00 – 12.00 uur).

U bent van harte uitgenodigd foto- of video opnamen te maken of interviews af te nemen.

Uiteraard zullen we ook u vragen een donatie te doen!

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing