Lezing: 20 jaar Hans van der Mast Fotografie

Door: Bos Media Services

De inmiddels overleden kunstenaar Jan van der Schoor, destijds vastgelegd door Hans van der Mast.

BEVERWIJK - Op maandag 15 juni 2015 geeft de Beverwijkse fotograaf Hans van der Mast een lezing over zijn ervaringen als fotograaf. Een 'trip down memory lane'; hoe is Hans van der Mast Fotografie 20 jaar geleden ontstaan, welke route heeft Hans gevolgd, waar staat hij nu en wat gaat de toekomst brengen. 

Een avond vol met foto's en verhalen van een man die fotografie in de IJmond naar een heel nieuw level heeft gebracht (www.mast.nl). De lezing wordt gehouden in fotografiecentrum ISOO.nu dat gevestigd is aan het Stationsplein 46. Kaarten zijn verkrijgbaar bij het fotografiecentrum op de avond zelf of op dinsdag- en donderdagavond tussen 20:00 en 22:00 uur. De kaarten kosten € 7,- per stuk in de voorverkoop (€ 8,- aan de zaal).

Op dit moment exposeert Hans van der Mast nog tot en met 20 juni 2015 bij ISOO.nu met een aantal zwart-wit portretten uit zijn 20-jarige loopbaan. ISOO.nu is hét fotografiecentrum binnen de regio IJmond dat tot doel heeft mensen van jong tot oud, van amateur tot professional, een podium te bieden om fotografie te beleven.

Met enige regelmaat worden er lezingen en exposities georganiseerd en is er elke dinsdagavond tussen 20:00 en 22:00 uur gelegenheid elkaar te ontmoeten en ervaringen op het gebied van fotografie uit te wisselen. Daarnaast is elke eerste donderdag van de maand het Fotocafé IJmond geopend, eveneens van 20:00 tot 22:00 uur. Kijk voor meer informatie op de website www.isoo.nu en www.facebook.com/isoo.nu.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing