Lezing ‘Aan Zee’ door Jan en Mart Smit bij ISOO

Door: Jan Pronk

GEANNULEERD  GEANNULEERD  GEANNULEERD  GEANNULEERD

 

BEVERWIJK - Woensdag 8 april aanstaande ontvangt fotografiecentrum ISOO de fotografen Jan en Mart Smit uit Lutjewinkel voor hun lezing ‘Aan Zee’. Zij stroopten jarenlang gewapend met hun camera de Nederlandse kust af. In weer en wind, bij nacht- en ontij van Scheveningen tot aan Schiermonnikoog.

Drie jaar geleden besloten zij om de mooiste beelden in een fotoboek te bundelen. Het werd een langdurig en arbeidsintensief project dat nu is afgerond met de indrukwekkende uitgave “Aan Zee”. Het is een ode geworden aan de Nederlandse kust. Elk weertype is vertegenwoordigd, de beelden variëren van grootse landschappen, luchtfoto’s maar ook details van schelpen en kwallen.
Het boek is meer geworden dan mooie beelden. Ook wordt er uitleg gegeven over het fenomeen zeevonk en staan Jan en Mart stil bij het probleem strandafval. Tijdens de lezing vertellen Jan en Mart over de achtergronden van het boek. Natuurlijk worden er vele beelden getoond, ook beelden die het boek niet hebben gehaald. Na afloop van de lezing bestaat de mogelijk het boek aan te schaffen
Kaarten à 10 euro zijn vooraf te reserveren via [email protected] Aan de deur zijn de kosten 11 euro. Locatie: Centrum voor Fotografie ISOO, Stationsplein 46, Beverwijk.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing