Lezing Nachtdieren voor volwassenen op 15 februari in de Smaeckkamer

Door: Jan Pronk

BEVERWIJK - NME Beverwijk & Heemskerk organiseert in samenwerking met ecoloog Erwin van Maanen een lezing over nachtdieren in de Smaeckkamer te Beverwijk. Deze avond kunt u meer te weten komen over de mysterieuze leefgewoonten van verschillende nachtdieren.

De lezing is van 19.30 uur tot 21.00 uur.

Het begint te kriebelen

In het voorjaar 'kriebelt' het niet alleen bij de mensen. Ook de nachtnatuur komt dan weer volop tot leven! Hét moment om een lezing te geven over het nachtleven. Wat speelt er zich zoal af in de nacht? Altijd al benieuwd geweest naar uitleg over de uiterlijke kenmerken van nachtdieren en hun (leef)gedrag? Kom naar de nachtlezing van Erwin van Maanen. De lezing start om 19.30 uur.

Over Erwin van Maanen

Ecologisch adviesbureau EcoNatura is een eenmansbureau dat sinds 2008 is gestart door Erwin van Maanen. Erwin is een universitair opgeleid ecoloog en natuurwetenschappelijk milieukundige (Universiteit van Nijmegen). Erwin verzorgt deze lezing, die ruim een uur zal duren.

Aanmelden

Deze lezing is specifiek voor volwassenen. Er zijn, in verband met de geldende maatregelen, slechts 12 plaatsen beschikbaar en deelname is gratis. Graag vooraf aanmelden via: www.nmebeverwijkheemskerk.nl/nachtdieren2022

Locatie: De Smaeckkamer, Westerhoutplein 6, Beverwijk. Bij binnenkomst wordt u gevraagd een geldige QR-code te tonen.

NME Beverwijk

NME Beverwijk organiseert activiteiten op het gebied van natuur- en milieueducatie in Beverwijk en Heemskerk. Voor meer informatie over ons aanbod kijkt u op www.nmebeverwijkheemskerk of kunt u contact opnemen via [email protected].

 

 

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing