Lezing over plantenkwekerij door Groei & Bloei

Door: Bos Media Services

BEVERWIJK - Op donderdag 29 oktober 2015 wordt door Groei & Bloei een lezing verzorgd over het reilen en zeilen van een kwekerij. Deze lezing wordt gegeven door Hans Kramer van kwekerij De Hessenhof te Ede.  

De kwekerij is 33 jaar geleden gestart. Ten opzichte van toen is er veel veranderd. Het assortiment werd in de loop der jaren enorm uitgebreid, maar ook de manier van werken veranderde. Aan de hand van beelden wordt dieper ingegaan op wat er achter de schermen van een kwekerij moet gebeuren om een goed assortiment planten aan te kunnen bieden. Een kwekerij is immers iets heel anders als een tuincentrum. Hoe worden planten vermeerderd en opgekweekt? Hoe komen nieuwe plantensoorten in het assortiment? Hoe gaat het kruisen van plantensoorten in zijn werk en zijn alle nieuwigheden wel zo goed? Deze en veel andere vragen zullen aan bod komen tijdens de lezing.

De lezing is voor leden van Groei & Bloei gratis toegankelijk, overige belangstellenden betalen € 2,- entree. De lezing begint om 20:00 uur. Paviljoen Westerhout is gevestigd aan het Westerhoutplein 3. Kijk op http://www.heiloo.groei.nl voor de overige activiteiten van Groei & Bloei in deze regio.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing