Lezing over rouwverwerking na zelfdoding

Door: Bos Media Services

Marinus van den Berg

BEVERWIJK - Op uitnodiging van Memoria Uitvaartzorg zal Marinus van den Berg maandag 28 september 2015 een lezing houden over rouwverwerking na zelfdoding. Het is bekend dat sinds een jaar of acht het aantal zelfdodingen is toegenomen. Steeds meer mensen worden hiermee geconfronteerd. Voor familie en voor vrienden zijn de gevolgen van een zelfdoding vaak indringend en aanhoudend. 

Vragen waar men onder andere mee kan achterblijven zijn: Wat heb ik niet gezien? Wat had ik nog meer kunnen doen? Hoe kon ik hem/haar helpen? Naast gevoelens van verdriet kunnen gevoelens van machteloosheid en kwaadheid en schuldgevoelens zich voordoen.

Marinus van den Berg, landelijk bekend door zijn werk als rouwbegeleider en veelgevraagd spreker, gaat in zijn lezing over rouwverwerking na zelfdoding onder andere op deze facetten in. Hij is geestelijk verzorger onder meer bij het regionaal palliatief centrum Cadenza te Rotterdam.

De lezing is bedoeld voor iedereen die zich verbonden voelt met dit onderwerp. Aanvang 20:00 uur. Locatie: Afscheidscentrum Memoria aan de Plesmanweg 400. Ontvangst vanaf 19:30 uur. Toegang is gratis. Graag voorad aanmelden bij Memoria Uitvaartzorg via telefoonnummer 0251 254135 of [email protected].

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing