Liefde en dieren op Kinderboerderij Dierendorp

Door: Jan Pronk

HEEMSKERK - Vind jij iemand lief? Vinden dieren elkaar ook lief? Heb jij misschien ook een lievelingsdier? Het gaat om woensdagmiddag 2 februari bij Dierendorp over dieren en liefde. De middag is van 14.00 tot 16.00 uur, kom jij ook?

Liefde en dieren

Er is een spel over liefde. Weet jij de juiste dierenpaartjes te maken? Je kunt ook een steen beschilderen met een dier. Misschien kun jij je lievelingsdier wel maken! Ook kun je in de stal luisteren naar een mooi verhaal. We hopen dat jij ook komt!

Voor wie

Deze activiteit is geschikt voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Ook leuk voor oudere kinderen en supergeschikt voor kinderen die van het beschilderen van happy stones houden.
Kinderen ouder dan 7 jaar mogen deze middag zonder begeleiding op Dierendorp zijn. Bij kinderen tot 8 jaar moet een volwassen begeleider in de buurt blijven.

Je hoeft je niet aan te melden. Als het druk is, moet je misschien even wachten want we geven elkaar natuurlijk de ruimte. Volg altijd de aanwijzingen van de medewerkers op. Zo kunnen we deze activiteiten laten doorgaan en houden we het gezellig!

En verder

Deelname is gratis. Kinderboerderij Dierendorp is gevestigd aan Vrijburglaan 1 te Heemskerk.

NME Heemskerk

NME Heemskerk organiseert activiteiten op het gebied van natuur- en milieueducatie in Heemskerk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijkt u op www.nmebeverwijkheemskerk.nl of neemt u contact op via [email protected]. Volg ons ook op facebook!

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing