Liesbeth List de Musical komt naar Beverwijk

Door: Jan Pronk

IJMOND - Renée van Wegberg, Jonathan Demoor, Michael Konings, Rolf Koster, Julia Berendse en Johnny Barendsen vertolken de hoofdrollen in de nieuwe Nederlandse personality-musical
LIESBETH, List de Musical van Ruud de Graaf en Hans Cornelissen. Een musical over één van
Nederlands grootste vedettes, haar ongelofelijke leven en indrukwekkende carrière. Een
intens verhaal over een vrouw die alles overwon. LIESBETH, List de Musical is op zaterdag 16
september om 20:15 te zien in Kennemer Theater in Beverwijk.

Renée van Wegberg vertolkt de rol van Liesbeth List, Jonathan Demoor zal de rollen van Robert Braaksma en Jacques Brel op zich nemen, Michael Konings speelt Ramses Shaffy, Rolf Koster is te zien als couturier en theaterproducent, Johnny Barendsen is te zien in onder anderen de rol van Cees Nooteboom, Julia Berendse speelt de dochter van Liesbeth en Whitney Houston. De cast wordt gecompleteerd door debutanten Job Greuter en Bernice Havenaar.

Een ongelofelijk leven, een ongelofelijke carrière. Een intens verhaal over een vrouw die alles overwon: haar moeders zelfmoord na hun bevrijding uit het Jappenkamp, een slechte relatie, een neerwaartse carrière en het verlies van Ramses en haar grote liefde Rob. Liesbeth List: moeder, minnares, maar bovenal artieste. Met de mooiste liedjes van Shaffy, Theodorakis, Piaf en Brel. Een icoon in de Nederlandse amusementsindustrie. Geëerd en onderscheiden met Edisons, Musical Awards en internationale prijzen. Liesbeth List: moeder, minnares, maar bovenal artieste met een enorme rijkdom aan prachtig repertoire van Shaffy, Piaf, Aznavour, Boeijen, Theodorakis en Brel.

Louis van Beek is verantwoordelijk voor het script (naar het idee van Hans Cornelissen), de regie is in handen van Paul van Ewijk, met muzikale leiding van Alberto Klein Goldewijk.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing