Lijsttrekkersdebat over welzijn, educatie en cultuur in het Kennemer Theater

Door: Jan Pronk

BEVERWIJK - Op donderdag 15 maart organiseren Stichting Welzijn Beverwijk, Bibliotheek IJmond Noord, Centrum voor de Kunsten en het Kennemer Theater  een lijsttrekkersdebat over welzijn en cultuur. 
Het beleid van de gemeente ten aanzien van welzijn, educatie en cultuur wordt onder andere door deze vier organisaties uitgevoerd. Zij willen investeren in de Beverwijkse samenleving, met inspirerende en actieve programma’s waar  iedere inwoner  gebruik van kan maken en aan mee kan doen. 
 

Hoe denken de politieke partijen hierover, wat zijn hun prioriteiten? Welke gevolgen heeft uw stem op een politieke partij voor welzijn, cultuur en (kunst)educatie in de gemeente Beverwijk?  

Op 15 maart komt u alles te weten over de standpunten van de partijen tijdens het lijsttrekkersdebat. Aan de hand van prikkelende stellingen gaan de politici met elkaar in debat en uiteraard kunt u ook uw eigen vragen stellen. 

Alle partijen hebben toegezegd aanwezig te zijn. 

Debatleider is Gertjan Huijbens

U bent van harte welkom op donderdagavond 15 maart van 19.30 uur tot 21.30 uur in het Kennemer Theater! Het debat start om 20.00 uur. De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing