Lions Beverwijk helpt Voedselbank IJmond Noord aan koffie

Door: Ab Jenema

Beverwijk - Gedurende de maand december 2017 wordt de 6e landelijke Douwe Egberts Waardepuntenactie georganiseerd, waarbij Lionsclubs en voedselbanken in het hele land Douwe Egberts Waardepunten inzamelen die zullen worden ingewisseld voor pakken koffie t.b.v. Voedselbanken Nederland.
De Lions club in Beverwijk zamelt Douwe Egberts punten in voor de Voedselbank IJmond Noord.


De inzamelingsactie
Voor alle hier ingeleverd punten stelt Douwe Egberts pakken koffie verhoogd met 15%, beschikbaar aan Voedselbank IJmond-Noord.
De pakken koffie zijn een zeer welkome aanvulling op de voedselpakketten die de Stichting Voedselbank IJmond-Noord wekelijks samenstelt voor ca. 150 huishoudens (ca 450 volwassenen en kinderen). De deelnemers wonen in Beverwijk, Heemskerk, Velsen-Noord, Wijk aan Zee, Uitgeest of Castricum. Een pak koffie is immers al gauw te duur.

Inzamelboxen
De Lions Beverwijk roepen alle inwoners van IJmond-Noord op om mee te helpen aan dit project.
In onze regio kunnen de DE-waardepunten worden ingeleverd in:
Beverwijk: bij Modehuis Helene by Barbara aan de Zeestraat 9, bij Tegel aan de Breestraat 50 en bij Ray van den Berg Kappers aan het Hilbersplein 29.
Heemskerk: bij Eetcafé Meesters en Juffen, aan de Kerkweg 66 en bij Van der Laak Registeraccountants aan de Lange Acker 52.
 
Nadere informatie
Op zaterdag 6 januari 2018 wordt de kerstactie afgesloten en gaan de Lions aan de slag om alle punten te tellen. De uiteindelijke opbrengst zal in februari bekend worden gemaakt.
Lion Ton van der Laak RA, tel. 06-53311093; www.lionshelpen.nl

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing