Lions Muziekfestijn voor Ouderen met Jan Keizer en Anny Schilder

Door: Ab Jenema

IJMOND -  Voor de zevende maal in successie organiseert de Lions Club tijdens de feestweek van Beverwijk een optreden van een nationaal bekende artiest in de vier seniorenvoorzieningen.

Na o.a. Willeke Alberti, Marianne Weber, Saskia en Serge en vorig jaar Ronnie Tober en Willeke D’estell zijn het dit jaar Jan Keizer en Anny Schilder die voor de bewoners van Lommerlust, El Santa, Huis ter Wijk en Nieuw Akerendam zullen optreden.

Op woensdag 9 augustus treden Jan en Anny op in Lommerlust, op 10 augustus in El Santa en op 11 augustus in Huis ter Wijck. Zaterdag 12 augustus is Nieuw Akerendam aan de beurt.

Jan en Anny zijn beiden al vele jaren actief in het artiestenvak. Zij hebben samen deel uitgemaakt van de zeer succesvolle band BZN. Nieuw dit jaar is dat er een voorprogramma is. De Beverwijkse artiesten Samantha van Son en Robbie Steenbeek zullen daarin optreden.

De Lions Club Beverwijk  kan deze optredens organiseren dankzij de opbrengst van het evenement Kennemer Jazz 2016.

De optredens worden enorm gewaardeerd door de bewoners. De meesten zijn vaak niet meer in de gelegenheid om zelf nog een theater te bezoeken. Inmiddels blijkt er in de vier locaties zeer veel belangstelling te zijn om de optredens van Jan en Anny  bij te wonen.

De maatschappelijke waardering voor dit Lions initiatief blijkt ook uit het plezier waarmee een vertegenwoordiging van het college van burgemeester en wethouders bij elk optreden aanwezig zal zijn om de opening te verrichten.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing