Literaire ontmoeting met Annegreet van Bergen

Door: Jan Pronk

BEVERWIJK - De eerste lezing van dit seizoen in de serie Literaire Ontmoetingen in het Kennemer Theater in Beverwijk is Annegreet van Bergen te gast. De schrijfster van het boek ‘Gouden Jaren’ komt op dinsdag 30 oktober om 20.00 uur vertellen over haar nieuwe boek 'Het goede leven'.

De tot econoom opgeleide schrijver / journalist Annegreet van Bergen laat met scherpe observaties, herkenbare anekdotes en mooie foto’s zien hoe compleet anders ons leven er een halve eeuw geleden uitzag. In korte tijd is Nederland rijker geworden dan we ooit voor mogelijk hielden. Nieuwe wetenschappelijke inzichten en technische mogelijkheden zagen het licht. Het goede leven laat zien hoe door dit alles de wereld letterlijk en figuurlijk werd opengebroken. Met de bromfiets of auto kwamen we steeds verder van huis. Televisie bracht ongekende landen en volkeren de huiskamer binnen. De zondag veranderde van een rustdag in een dag om eropuit te gaan. Ze laat met nieuwe observaties en anekdotes zien hoe de grote naoorlogse groei het leven in Nederland onherkenbaar heeft veranderd. Later dit seizoen komen: Adriaan van Dis (15 jan.), Alex Boogers (26 febr.) en een mysteryguest (naam en datum worden later bekendgemaakt). 

Entree: 1e rang € 16,-, 2e rang € 14,-. Bibliotheekleden krijgen op vertoon van hun bibliotheekpas 

€ 3,50 korting. Kaartverkoop via www.kennemertheater.nl en aan de theaterkassa. 

De literaire ontmoetingen zijn een gezamenlijk initiatief van The Readshop Beverwijk, het Kennemer Theater en Bibliotheek IJmond Noord.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing