Literaire Ontmoeting met Splinter Chabot

Door: Jan Pronk

foto: Pascale van Reijn

BEVERWIJK - Dinsdagavond 15 november is schrijver, programmamaker en politicoloog Splinter Chabot van 20.00 tot 21.30 uur te gast in de Kleine Zaal van het Kennemer Theater. In 2020 verscheen zijn debuutroman Confettiregen, een ontdekkingstocht naar hoe je jezelf kan zijn.

Dat boek werd een bestseller. In april van dit jaar verscheen zijn boek ‘als de Hemel genoeg ruimte heeft, een sprookjesachtige roman over onvoorwaardelijke vriendschap, twijfel en eenzaamheid. Maar vooral over verlangen en vrijheid. In het boek zijn de vrienden Magnus en Elias elkaars tegenpolen: Magnus galoppeert door het leven, Elias kijkt toe hoe Magnus de wereld naar zijn hand zet. Ze besluiten samen op reis te gaan door een land dat lang geleden betoverend is geweest.

De route is uitgestippeld, de bestemming staat vast. Onderweg komen ze voor de grootste keuzes uit hun leven te staan. Hoewel Magnus in het zonlicht lijkt te leven, is er schaduw in zijn hoofd. Elias ontdekt dat hoe dicht je ook bij iemand komt, uiteindelijk iedereen alleen is met zijn gedachten. Voor wie het leuk lijkt is er vooraf een queer pubquiz met een gezamenlijke pizzamaaltijd. Zie voor kaartverkoop en meer info: kennemertheater.nl en bibliotheekijmondnoord.nl. Of koop je entreebewijzen bij de theaterkassa van het Kennemer Theater, woensdag t/m vrijdag tussen 11.00 en 17.00 uur. Daar kan het ook nog vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing