Live muziek in Camille tijdens feestweek

Door: Ab Jenema

Beverwijk - Tijdens de feestweek van Beverwijk zijn er verschillende live optredens te bewonderen in Camille

Donderdag  11 augustus 21.00 uur

Bintangs

De Bintangs BluesTrax omvat voornamelijk het oudere werk zoals van de bekende (vinyl) LP’s Genuine Bull en Blues on the ceiling, diverse hit singles en regelmatig aangevuld met wat nieuwer werk.

Bintangs BluesTrax zijn: Frank Kraaijeveld: Zang en basgitaar Dagomar Jansen: Zang, gitaar en mondharmonica Marco Nicola: Zang, gitaar en slidegitaar Burt van der Meij: Drums

        

Vrijdag 12 augustus 17.00 uur

‘Alle 13 Goed’

Sommige van jullie zullen deze term nog wel kennen van de jaren ‘70, een mooie dame voorop de hoes en dan jawel de hipste nummers op èèn LP.

NU, 13 verschillende vrienden van Camille draaien hun ‘Alle 13 Goed’.

We starten  om 17.00 uur onder de avond serveren wij heerlijke Mosselen of Sparerib (reserveren a.u.b.) om vervolgens langzamerhand  de volume op te voeren en het eetcafé zal veranderen in het DansPaleis.

 

 

Zaterdag 13 augustus 21.00 uur

ROADHOUSE

Het is dampende blues van de bovenste plank wat de heren van Roadhouse brengen uit de jaren 90 bekende en minder bekende bluesnummers van bluessterren als Ronny Earl, Monti Amundson, Snowy White en Little Charlie and the Nightcats. Maar ook voor Johnny Winter, Muddy Waters en de originele Roadhouse blues van The Doors maakt de groep ruimte.

André Kwant; gitaar-zang, Herman Schoone; mondharmonica-gitaar-zang,  Hans schoone;  basgitaar, Marc Huis in ’t Veld; drums-zang, Erwin Aubroeck;  Hammond orgel-keyboards- zang

 

 

Zondag  14 augustus 14.00 uur 

After Beatles

The Beatles... Ruud Jansen, onze grootste Beatles fan. Mag toch wel zeggen dat  de gezamenlijke liefde van  de bandleden, een belangrijke rol spelen bij de RJB.

Onder de naam The After Beatles wordt een complete Beatles middag verzorgd met een staalkaart uit het  volledige repertoire van de Liverpudlians. Dus van Please please me tot Abbey Road, van elke lp worden nummers gespeeld.

Vi dagen vanaf 17.00 u (zondag 14.00u)  terras, daghappen, D.J’s en live muziek

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing