Local Rock Festival in Podium 104

Door: Ab Jenema

BEVERWIJK - Op zaterdag 12 oktober vindt alweer de derde editie van het Local Rock Festival plaats. Op dit festival biedt de organisatie te gekke lokale bands een podium om het publiek iets nieuws te laten ontdekken. Nieuw en verrassende repertoire dus, geen covers!

De bands op een rijtje:

19:30 - Panthause

20:15 - CYPRE

21:00 - Flying Nemo

21:45 - Twice The Same

22:45 - Lief Dagboek

Panthouse:
Deze jonge band maakt ongegeneerde Alternative Rock met een dromerig Indie randje. Luid en grungy, combineren ze de Punk attitude van de vroege 90’s met modernere Indie Rock en catchy hooks. Met invloeden van onder andere Queens of the Stone Age, Sonic Youth en Black Honey zetten ze een dynamische en energieke show neer die gegarandeerd zal blijven hangen. 
Sinds hun formatie in november 2017 hebben ze al in vele zalen gespeeld. Waaronder de Cinetol, Sexyland en Podium Victorie.

Cypre:
Post traumatic stress rock

Flying Nemo:
De vierkoppige-formatie genaamd Flying Nemo, uit de omgeving van Wijk aan
Zee, pompt hun sunny surfvibes met reggae en punkinvloeden door je heen. Nog met zout in ‘t haar en zeewater dat uit hun neus loopt, laten ze het publiek door middel van een pompende bas, glassyriffs, up-sweaping drums en een waterige stem springen maar ook relaxen.

Twice The Same:
Is een strak spelend band bestaat uit vier ambitieuze kerels uit deze regio. Met hun ijzersterke riffs en krachtige vocalen, verpakt in een excentrieke walm van stevige hardrock gecombineerd met funk zetten ze een unieke en energieke in- your –faceshow neer.

Lief Dagboek:
Lief Dagboek debuteerde pas een jaar geleden als tentamen project van Luc Laport en met ‘industriële Nederlandse rock’ wonnen ze onlangs de Amstelland Popprijs. Maar wie ‘Lief Dagboek band’ intikt op Google, komt niet heel ver. Een zeer beknopte omschrijving van het ontstaan van de band is er wel te vinden: na 10 jaar bebop in de singer-songwriter-wereld belanden, een existentiële crisis ondergaan, de spoken word scene ontdekken en dan op een doodnormale avond in een dronken bui je muzikale zielsverwant ontmoeten.

Pils, goeie nieuwe muziek, en openminded publiek is wat je deze avond kunt verwachten. Save the date!

Original, raw and real. Local Rock Festival

Locatie: Podium 104
Adres: Hoflanderweg 104, Beverwijk
Datum: Zaterdag 12 Oktober 2019
Aanvang: 19.00 uur
Entree: € 13,-

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing