Lokale partij VRIJ opent campagnewinkel

Door: Jan Pronk

BEVERWIJK - Om met de kiezer persoonlijk in gesprek te gaan zal de winkel vanaf woensdag 28 februari tot de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart as,  iedere woensdag en iedere zaterdag van 10.00u tot 17.00u open zijn. Als u een afspraak maakt via www.vrijbeverwijk.nl  of via een van onze 14 kandidaten gaan de deuren voor u ook op andere tijden open.  

VRIJ! Is een nieuwe lokale partij in Beverwijk. De partij is opgezet door een groep betrokken Beverwijkers en Wijk aan Zeeers, die op zoek zijn naar verbinding en openheid in de Beverwijkse politiek. Wij vinden veiligheid, vrijheid en toegankelijkheid van groot belang. Wij worden verbonden door onze liefde voor Beverwijk en Wijk aan Zee.

 

De kandidaten van VRIJ! zijn afkomstig van 5 landelijke stromingen maar zij zien geen oplossing voor de lokale problemen in de landelijke politiek. Het vertrouwen in elkaar en de herkenning en erkenning van gezamenlijke eigenschappen dat we kwaliteit en betrokkenheid bij de lokale problemen uitdrukkelijk het belangrijkste vinden voor het zoeken naar lokale politieke oplossingen. 

Alle kandidaten van VRIJ! zijn verkiesbaar en hebben hun eigen specialisme en kwaliteiten Wij hopen dat de kiezers 21 maart as massaal naar de stembus komen, en kiezen voor VRIJ! zodat wij in het nieuwe College daadwerkelijk ’t verschil kunnen maken.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing