Longpunt na zomerstop weer van start

Door: Bos Media Services

BEVERWIJK - Het Longpunt, de maandelijkse ontmoetingsgelegenheid voor longpatiënten, gaat weer van start. Na de zomerstop zal op woensdag 1 oktober 2014 de eerste bijeenkomst worden georganiseerd. Het thema is dan 'zelfmanagement /zorgstandaard'. Dit thema zal worden belicht door Theresa Houben, longverpleegkundige van het Rode Kruis Ziekenhuis. 

Longpunt is de plek waar longpatiënten, hun omgeving en zorgverleners elkaar kunnen ontmoeten. Als longpatiënt heb je veel aan de informatie van de arts of verpleegkundige, maar wat je van andere patiënten hoort is minstens zo waardevol. Je leert van andermans ervaring. Dat kan bij Longpunt Beverwijk, de maandelijkse ontmoetingsplek die het Longfonds in samenwerking met het Rode Kruis Ziekenhuis organiseert voor alle longpatiënten en hun omgeving.

De zaal is altijd open vanaf 14:15 uur, de bijeenkomst start om 14:30 en wordt rond 16:30 uur afgesloten. Deelnemers dienen zich vooraf aan te melden door een e-mail te sturen naar [email protected] of door te bellen naar 0251 206769. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Bezoeker wordt dringend verzocht geen parfum of andere geurtjes te gebruiken, veel longpatiënten hebben hier last van.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing