Maak je eigen kerststukje op kinderboerderij Dierendorp

Door: Ab Jenema

IJMOND - Deze keer op donderdag: kom op 12 december van 14.00 tot 16.00 uur kerststukjes maken op kinderboerderij Dierendorp, samen met NME Heemskerk. Ben jij erbij?

Groen in huis
We zijn bijna winterklaar en kunnen het groen in huis halen. De struiken zijn gesnoeid en wat is er leuker om dit groenafval te hergebruiken! De groenvoorziening van de gemeente levert het groen aan, zodat wij er mooie kerststukjes van kunnen maken. Een mooie manier van recycling en dubbelop genieten, iets wat NME Beverwijk en Heemskerk nastreeft.

Kerststukje maken
Kom jij ook een kerststukje maken? Wij zorgen voor alle duurzame materialen. Je bent van harte welkom. Het wordt weer een ware belevenis bij kinderboerderij Dierendorp. Alle activiteiten zijn gratis! Dierendorp is gevestigd aan de Vrijburglaan 1 in Heemskerk.

NME Heemskerk
NME Heemskerk organiseert activiteiten op het gebied van natuur- en milieueducatie in Heemskerk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijkt u op www.nmebeverwijkheemskerk.nl of neemt u contact op via [email protected] Volg ons ook op facebook!

 

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing