Maandag gaat de zwemvierdaagse van start

Door: Bos Media Services

BEVERWIJK - Ook dit jaar wordt de zomerse editie van de zwemvierdaagse georganiseerd in het Sportfondsenbad Beverwijk. De Zwemvierdaagse is hét evenement voor zwemliefhebbers en iedereen die graag banen zwemt. 

De kortste afstand, 250 meter, is bedoeld voor kinderen en senioren (65+), de overige deelnemers zwemmen 500 meter. Uiteraard kunnen deelnemers er ook voor kiezen om meer banen te zwemmen. "Wanneer deelnemers vier dagen op rij hun banen gezwommen hebben, dan ontvangen ze de felbegeerde medaille", vertelt Harry Knevel. "Maar de zwemvierdaagse duurt vijf dagen in Beverwijk en dit geeft mensen de ruimte om een dag te missen of juist extra meters te kunnen maken", vervolgt hij.

Van maandag t/m vrijdag is het zwembad tussen 17:00 en 19":00 uur speciaal geopend voor deelnemers van de zwemvierdaagse. "Deelnemers kunnen ook tijdens het banen zwemmen hun meters laten registreren en dit geeft mensen meer mogelijkheden om deel te nemen", aldus Harry Knevel. In de zomerperiode is er wel een aangepast rooster van toepassing dus kijk hiervoor op www.sportfondsenbadbeverwijk.nl.
 
Dit jaar is de zwemvierdaagse onderdeel van het jubileumprogramma en ontvangen alle deelnemers een bon voor een gratis ijsje. Tevens is er een leuke horeca-aanbieding, te weten een zakje snoep en limonade voor slechts € 0,50.
 
De zwem4daagse is voor iedereen die minimaal in het bezit is van een A-diploma. Dus kom ook gezellig met het hele gezin, vriendjes, vriendinnetjes zwemmen in de laatste week van de zomervakantie. Om mee te kunnen doen, is het mogelijk om tot en met 11 augustus 2015 in te schrijven en de kosten bedragen € 11,75 per persoon.

Dus schrijf snel in en maak van de laatste week van de zomervakantie een spetterend zwemfestijn. Inschrijven is mogelijk bij de receptie van het Sportfondsenbad Beverwijk of online via www.zwemvierdaagse.nl.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing