Maatjes gezocht !

Door: Jan Pronk

HEEMSKERK - Het Maatjesproject Heemskerk heeft behoefte aan nieuwe maatjes. Een maatje is een vrijwilliger die een-op-een gekoppeld is aan iemand (de deelnemer) die op bepaalde punten in zijn of haar leven een maatje nodig heeft. 

In Heemskerk zoeken we enthousiaste maatjes om met mensen een stukje te wandelen, een rolstoel te duwen,  te fietsen of om naar de bioscoop te gaan.  Soms is gezelschap, een kop koffie en een praatje ook voldoende.
Na een intakegesprek bekijken we samen bij wie u past. We kijken ook vooral naar dezelfde interesses en hobby’s. 

In principe vragen wij of u 1x per 14 dagen een of twee uurtjes beschikbaar bent. Klikt het contact, dan doet u het als maatjeskoppel verder zelf. Dan is er nog incidenteel contact met de coördinator van het Maatjesproject. In geval van vragen of problemen is de coördinator altijd te bereiken.

Interesse of meer weten? Bel met de coördinator van het Maatjesproject Heemskerk: Ingrid Dudink, 06 484 57632 of mail naar [email protected]

MET Heemskerk heeft een vrijwilligersbeleid en biedt praktische ondersteuning aan vrijwilligers. Als vrijwilliger ontvangt u een kerstattentie, de nieuwsbrief en jaarlijks nodigen wij u uit voor onze bedankavond. 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing