MaatjeZ opent nieuw kantoor en lanceert geheel vernieuwde website

Door: Jan Pronk

BEVERWIJK - MaatjeZ, het centrum voor mantelzorg in de regio verhuisd naar Buurtcentrum Wijk aan Duin. Met de nieuwe locatie hoopt MaatjeZ meer in contact te komen met mantelzorgers in de wijk. Op het nieuwe kantoor kunnen mantelzorgers en professionals de gehele dag binnenlopen voor het stellen van een vraag of het maken van een afspraak.

“Onze hulpverlening moet toegankelijk zijn voor mantelzorgers. Daarom is het belangrijk dat wij als organisatie gemakkelijk vindbaar en benaderbaar zijn. Op deze nieuwe locatie willen wij dat mogelijk maken.” zegt Ellis Middelhuis, manager van MaatjeZ. Het centrum ondersteunt mantelzorgers in Beverwijk, Heemskerk, Castricum en Uitgeest.

Er zijn mantelzorgers die het lastig vinden om in de thuisomgeving een gesprek te voeren over de zorg die zij verlenen. “Dan is het prettig om mantelzorgers bij ons uit te kunnen nodigen voor een vertrouwelijk gesprek”, legt Middelhuis uit.

Op de geheel vernieuwde website kunnen mantelzorgers op interactieve wijze onderzoeken hoe belast zij zijn met de ‘3-minuten check’. Ook het inschrijven voor activiteiten is een fluitje van een cent. Fysieke bijeenkomsten mogen bovendien weer plaatsvinden.

Het nieuwe kantoor van MaatjeZ in Wijkcentrum Wijk aan Duin is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 16:00. U bent van harte welkom!

www.maatjez.nl – [email protected]

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing