Make up your mind festival in Beverwijk

Door: Ab Jenema

BEVERWIJK - Campus Beverwijk van het ROC Nova College organiseert op zaterdag 25 maart tussen 11.00 en 15.00 uur Make up your mind! Hét Campus Beverwijk festival met allerlei gave activiteiten voor jongeren die nog gaan kiezen voor een mbo-opleiding.

Op de Campus Beverwijk valt genoeg te kiezen. Jan Wieger Hof, directeur Campus Beverwijk: "Veel jongeren twijfelen nog over welke opleiding zij gaan kiezen. Door een festival te organiseren willen we de keuze makkelijker maken voor twijfelaars. In april is er nog een reguliere open dag, maar we laten de Campus Beverwijk met deze extra open dag juist op een andere manier zien zodat aspirant studenten de Campus alvast leren kennen. Er zijn spectaculaire activiteiten die natuurlijk wel allemaal een link hebben met één van de opleidingen die wij aanbieden. Daarnaast is het ook mogelijk om informeel met docenten en studenten in gesprek te gaan, er is muziek en gratis eten en drinken."

Spectaculaire activiteiten
Neem plaats in een Mercedes F1 simulator en beleef een absoluut unieke race beleving. Doe de quiz: hoe duurzaam ben jij al bezig? Vlieg naar grote hoogte en bekijk de Campus Beverwijk van bovenaf met een drone. Doe spectaculaire lab-proefjes of laat je haar opsteken, je opmaken of nagels lakken. We laten zien hoe een zonnepaneel werkt en hoe je deze installeert. Bezoek in de photobooth een hypermoderne bouwplaats of hang aan een windmolen. En in de VR Arena, beleef je verschillende praktijkvoorbeelden alsof het echt is.

Campus Beverwijk
Het aanbod van de opleidingen op de Campus Beverwijk is heel divers. Jan Wieger: "Bij ons volg je de opleidingen van de toekomst van duurzaamheid, bouw en ICT tot welzijn en uiterlijke verzorging. Met versnelde trajecten kan je binnen 2 tot 3 jaar al klaar zijn. En naast je opleiding heb je echt nog genoeg tijd voor een bijbaantje. Of je kiest ervoor om direct geld te verdienen en maar één dag naar school te gaan en daarnaast te werken. Campus Beverwijk is een kleine school met docenten die je echt kennen en is goed bereikbaar; vanaf station Beverwijk is het maar 10 minuten lopen. En nog een voordeel is dat je na de opleidingen die je hier volgt, gegarandeerd werk hebt. Of het nu gaat om de modernste techniekopleidingen, het lab, kapper of onderwijsassistent."

Aanmelden Make up your mind
Meer informatie en aanmelden: www.campusbeverwijk.nl

Aanmelden voor een opleiding kan tot 1 mei 2023 via www.novacollege.nl

 

 

 

 

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing