Mandy Wanmaker is klaar voor de start

Door: Ab Jenema

Heemskerk – Mandy Wanmaker is een vertrouwd gezicht als het gaat om het onderwerp “de dood” in de regio Heemskerk en Beverwijk. Met haar inmiddels negen jaar werkervaring en know-how binnen de uitvaartbranche weet zij hoe zij, samen met de familie, een afscheid zo passend mogelijk maakt.

Na de verkoop van het pand van Memoria Uitvaartzorg (voorheen Uitvaartverzorging Van Eerden) aan de Plesmanweg waar Mandy lang werkte, gaat zij in een andere vorm en onder een andere naam verder.

Mandy Wanmaker: “Met de komst van twee sfeervolle afscheidskamers aan de, in het centrum gelegen, Maerelaan 6 in Heemskerk stap ik af van het "rouwcentrum-gevoel”.

In een warme, intieme maar ook moderne omgeving kunnen de nabestaanden, in hun eigen tempo, afscheid nemen van hun dierbare. Daarnaast wil ik het onderwerp “de dood” laagdrempeliger maken door de komst van een uitvaartwinkel met o.a. bijzondere gedenkartikelen. De deur staat open voor uw vragen en mijn advies, maar ook voor een kopje koffie en een praatje."

Binnenkort bent u van harte welkom tijdens de opening van Wanmaker Uitvaart.

Meer informatie over de exacte datum leest u volgende maand.

Heeft u vragen? Belt of mailt u gerust op telefoonnummer 0251 – 254 135 of via e-mail [email protected].

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing