Mantelzorg: liefdewerk, oud papier?

Door: Cor Beumer

REGIO - Op 8 en 10 oktober a.s. organiseert Context in samenwerking met MaatjeZ, Centrum voor mantelzorg in het kader van deze dag van de psychische gezondheid een twee uur durende workshop voor mantelzorgers die hun eigen kansen en grenzen willen leren verkennen.
 
Voor wie de zorg voor een ander draagt en daarbij zichzelf weleens uit het oog verliest, maar ook voor iedereen die een bewust veranderingsproces wil bewerkstelligen. Meer regie betekent meer bewustzijn van wat je wilt veranderen en hoe je dat kunt aanpakken. Tijdens de workshop wordt aandacht besteed aan thema’s die bij uw zorgrol kunnen spelen zoals zorgen voor uzelf, uw sterke en kwestbare punten en het (hierbij) inzetten van helpende gedachten. Alle mantelzorgers uit de regio Beverwijk, Heemskerk, Uitgeest en Castricum kunnen zich aanmelden vóór 29 september a.s., via e-mail op [email protected] of  telefonisch 088-9957788.

Dinsdag 8 oktober 2013 in Ontmoetingscentrum Geesterhage, Geesterduinweg 3, 1902 CB Castricum en donderdag 10 oktober 2013 in het gemeentehuis van de gemeente Beverwijk, Stationsplein 48, 1948 LC Beverwijk

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing