Marten Fisher & Band in Camille

Door: Ab Jenema

BEVERWIJK - Relaxte singer/surfwriter songs, dansbare electropop of een liedje dat gaat over de geur van natte stoeptegels in de zomer. Het geluid van singer/songwriter Marten Fisher is horizonbreed en kreeg in het verleden al de zegen van wereldband COLDPLAY (die ‘Boulevard’, een van de eerste liedjes die Marten schreef, supporte op social media).

Aanstaande zondag speelt Marten bij Camille, samen met zijn vierkoppige band. Voor én na het optreden in Beverwijk spelen zij door het hele land met het rondreizende festival Popronde, waar Marten een van de geselecteerden is. De popronde tour gaat van Venlo tot Groningen, en van Alkmaar tot Zutphen, maar komt niet in Beverwijk! Daarom een klein stukje Popronde in Beverwijk met heerlijke zondagmiddagmuziek.

Marten heeft al live mogen spelen op Radio 1, 2, 3 en  bij het Countdown Café op radio Veronica. Hij is uitgeroepen tot Serious Talent op 3 FM! Hij speelde al op Young Art Festival, Songbird in Rotterdam en Op dit moment zit Marten samen met Bas Kennis (BLØF) in de studio om zijn eerste album op te nemen. Zijn volgende single komt dit najaar uit.

Zondag 16 september, aanvang 15.00 uur, entree gratis

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing