Medewerkers Tata Steel zamelen geld in voor KWF

Door: Jan Pronk

IJMUIDEN - De medewerkers van Tata Steel in Nederland hebben 9.283 euro ingezameld voor het KWF. Normaalgesproken zou Hans van den Berg, directeur Tata Steel in IJmuiden, een cheque hebben overhandigd aan een vertegenwoordiger van het KWF. Daar is in verband met de coronamaatregelen van afgezien.

Het bedrag is inmiddels overgeboekt aan het KWF. De inzamelingsactie vond plaats op dinsdag 3 maart jl. in het kader van Founder’s Day. Dat is de geboortedag (3 maart 1839) van Jamsetji Nusserwanji Tata, de oprichter van de Tata Group. Die dag wordt bij alle bedrijven van de Tata Group wereldwijd gevierd door geld in te zamelen voor goede doelen. Jamsetji Tata was een groot filantroop, die maatschappelijk verantwoord ondernemen in India al vroeg op de kaart heeft gezet. Dat is ook de reden waarom 66% van de aandelen van de Tata holding in handen is van goede doelen.

Medewerkers van Tata Steel in IJmuiden, Maastricht, Oosterhout en Zwijndrecht organiseerden dit jaar onder meer een pub quiz, schaakclinic en zelfs een bowlingtoernooi. Medewerkers verkochten ook producten uit eigen keuken, van taart tot hartige gerechten.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing