Meepraten over veiligheid in Beverwijk

Door: Raimond Bos

BEVERWIJK – Wat vindt u belangrijk als het gaat om de veiligheid in de gemeente? Als inwoner van Beverwijk kunt u hierover meepraten op donderdag 8 mei 2014 vanaf 19:30 uur in het stadhuis. Dan organiseert de gemeenteraad een raadscarrousel waar het onder andere gaat over de veiligheid in onze gemeente.

Er worden drie bijeenkomsten georganiseerd. In de raadszaal gaat het over de veiligheid in de gemeente. Onderwerpen die aan bod komen zijn overlast, (huiselijk) geweld, veilig uitgaan, woninginbraken, fietsendiefstal en rommel op straat. Gelijktijdig vindt in de commissiekamer de presentatie van het definitieve ontwerp van de openbare ruimte van het stationsgebied plaats. Ook hier kunt u bij zijn.

Later op de avond vindt er ook nog een derde bijeenkomst plaats. Deze gaat over het jaarverslag 2013 en het jaarplan 2014 van de rekenkamercommissie. De rekenkamercommissie levert een bijdrage aan het toetsen en verbeteren van de doelmatigheid en doeltreffendheid van het beleid, beheer en de organisatie van de gemeente. Tijdens deze bijeenkomst kunt u meepraten over waarnaar de rekenkamercommissie onderzoek moet gaan doen in 2014.

Raadscarrousel
In de raadscarrousel kunnen inwoners, bedrijven en instellingen met raadsleden in gesprek kunnen gaan over actuele onderwerpen die spelen in onze gemeente. Tijdens een raadcarrousel vinden meerdere bijeenkomsten tegelijkertijd plaats en staat het een ieder vrij om deze te bezoeken. Vooraf aanmelden voor de raadscarrousel is wenselijk en kan op verschillende manieren, zoals telefonisch op 06 31939026, door een e-mail te sturen naar [email protected], via twitter @RaadBeverwijk of via www.facebook.com/gemeenteraad-beverwijk.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing