Meer dan 100 huurders genieten binnenkort dubbel van de zon!

Door: Jan Pronk

IJMOND - WOONopMAAT startte begin juni 2017 een proef met zonnepanelen. Ruim 600 geselecteerde huurders kregen een aanbod om mee te doen. 241 Huurders meldden zich al aan en ontvingen een advies-op-maat. Hiervan gingen tot nu toe ruim 120 huurders akkoord. Bij deze huurders worden de panelen binnenkort geplaatst.

WOONopMAAT biedt de panelen aan haar huurders aan. De huurders betalen een vergoeding in de servicekosten. De besparing levert meer op dan de huur van de zonnepanelen. Bij zes zonnepanelen bijvoorbeeld wekt u jaarlijks 1.407 kWh op. De stroomrekening kan daarmee dalen met € 281,- per jaar. Voor het gebruik van de panelen betaalt de huurder € 12,50 per maand. Per saldo bespaart de huurder € 131,- per jaar en draagt bij aan een beter milieu.

Begin 2018 besluit WOONopMAAT of er nog meer huurders kunnen profiteren van de zon. Zo blijft WOONopMAAT werken aan prettig, betaalbaar en duurzaam wonen. 

Laat de zon maar schijnen!

Hoort u tot de geselecteerde adressen en twijfelt u nog? Vraag vrijblijvend een advies-op-maat, zie www.energieinhuis.nl/woonopmaat.

Op de foto de familie Baltus uit Heemskerk. Zij waren de eerste huurders die positief op het aanbod reageerden en ontvingen een boeket van Sjoerd Hooftman, directeur van WOONopMAAT. 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing