Mees van Hensbergen erelid van R.K.V.V. DEM

Door: Bos Media Services

Voorzitter Martin Kries (links) overhandigt Mees van Hensbergen een boeket bloemen. (Foto: R.K.V.V. DEM)

BEVERWIJK - Mees van Hensbergen is tijdens een algemene ledenvergadering van R.K.V.V. DEM officieel bekrachtigd als erelid van deze vereniging. De benoeming vond al op 25 mei 2014 plaats tijdens de DEM Familiedag, maar aan de leden moest formeel nog om bekrachtiging van deze benoeming worden gevraagd.  

Mees van Hensbergen is al jarenlang verbonden aan DEM. Hij was in het verleden een talentvol doelman, die onder meer in de A1, DEM 4, DEM 3 en DEM 2 heeft gespeeld. Hierna startte Van Hensbergen zijn kaderlidmaatschap en functioneerde hij als grensrechter van DEM 2 tot 1985. Meer dan 20 jaar heeft hij gefunctioneerd als coördinator van de paviljoencommissie. Hij stuurde zijn team aan, maar was ook vaak als tapper achter de bar aanwezig.

In 1982 werd DEM Zaalvoetbal opgericht en werd Van Hensbergen voorzitter van de afdeling zaalvoetbal. Hij had tevens namens deze sectie zitting in het Algemeen Bestuur. Hij fungeerde als leider van het eerste team en organiseerde jaren achtereen diverse zaalvoetbaltoernooien in Sporthal Beverwijk. Tevens is Van Hensbergen de initiator van de DEM Familiedag geweest. Samen met zijn echtgenote Ina van Hensbergen organiseerde hij dit grootse evenement tot twee jaar geleden. Nu zijn beiden nog steeds nauw betrokken bij het toernooi.

Van Hensbergen zijn al diverse onderscheidingen ten deel gevallen. Hij mag zich dan ook met recht ook erelid van DEM noemen.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing