Megatransport naar Tata Steel in IJmuiden

Door: Ab Jenema

IJMOND - Megacon in Velsen-Noord is vrijdag 17 november het startpunt van een bijzonder en omvangrijk transport. In de productiehal wordt een meer dan zes meter hoge en 40 ton wegende waterslotklep op een dieplader getakeld en daarna over de weg getransporteerd naar Tata Steel in Velsen Noord.

Stabiel en duurzaam productieproces
De fabricage en vervanging van de nieuwe waterslotklep is van groot belang voor de stabiliteit van het productieproces bij Tata Steel in IJmuiden. “Hiermee kan het concern haar klanten de hoge kwaliteit staal blijven leveren waarmee zij in hun markten het verschil maken. En dat is dé manier om ervoor te zorgen dat je tot de top van de staalproducenten blijft behoren”, aldus Mart Hester directeur van Megacon B.V.

Bij de productie van staal in de Oxystaaalfabriek in IJmuiden wordt naast vloeibaar ruwijzer standaard schoot ingezet. Een duurzaam productieproces dat oneindig lang kan doorgaan. Bij Tata Steel in IJmuiden wordt jaarlijks zo’n 90 procent van alle verpakkingsstaal in ons land gerycled.

Megacon maakt het
Megacon is gespecialiseerd in het bouwen, leveren en installeren van grote tot zeer grote industriële installaties. Nieuwe, sterke schakels die perfect inpasbaar zijn in de productieketen. “Bij maatwerk gaat ons bloed sneller stromen. Het doet een beroep op onze flexibiliteit, creativiteit en vakmanschap. Van dit soort megaklussen, daar houden wij van”, zo eindigt Mart Hester.


Voor meer informatie:
www.megacon.nl
Megacon: 0251 – 248 474 of [email protected]
[email protected]
www.megacon.nl

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing