Meiden Kennemer College naar NK zaalvoetbal

Door: Bos Media Services

BEVERWIJK - Drie teams van het Kennemer College hebben deelgenomen aan de regionale voorrondes voor het NK zaalvoetbal. Het team meisjes klas 3 en 4 won van alle tegenstanders en wist zich met voortreffelijk voetbal te plaatsen voor het NK in Arnhem. 

Het schoolteam jongens wist twee wedstrijden te winnen, maar verloor er één en werd uiteindelijk tweede in de poule. Het team jongens klas 3 en 4 presteerde zeer goed, schakelde vier scholen uit, maar strandde in de finale.

De meisjes kwamen na de gewonnen poulewedstrijden in de kruisfinale tegen SG Newton uit Hoorn. Ze wisten het hoofd koel te houden en benutten de kansen goed, met als resultaat de 3-0 uitslag. In de finale tegen het Regius College uit Schagen werd het net niet zo vaak gevonden, maar dankzij keeper Joyce hielden ze de nul en wonnen zij met 1-0.

"Door ons samenspel hebben we echt als team kunnen winnen", vertelt Sanne de Wit uit H4F. Jasmina Schouten, de coach en docent LO van het Kennemer College, sluit zich hierbij aan: "op deze meiden kan ik dan ook niet anders dan ontzettend trots zijn!"

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing