Metamorfose voor DekaMarkt Westerlaan Beverwijk

Door: Jan Pronk

BEVERWIJK - Na een ingrijpende verbouwing is vanochtend aan de Westerlaan in Beverwijk een totaal vernieuwde DekaMarkt geopend. Vers en gemak, logische shoppingsroutes, een scherpe prijs en een forse uitbreiding van het assortiment staan centraal. Om de heropening te vieren, profiteren klanten deze gehele week van gratis producten en spectaculaire aanbiedingen.

Zes weken geleden werd de vernieuwde formule voor het eerst gepresenteerd bij de opening van de verbouwde DekaMarkt in Bergen. Vanaf vandaag ervaren ook de klanten van Beverwijk Westerlaan de voordelen hiervan. Nieuw in het aanbod zijn de uitgebreide selectie kwaliteitswijnen, ultraverse maaltijden uit eigen keuken en de vernieuwde invulling van bloemen en planten die vers van de veiling komen. Kaasliefhebbers kunnen kennismaken met Egmonder kaas: speciaal gemaakt voor DekaMarkt en een puur Noord-Hollands product. De zuivel komt namelijk van de eigen boerderij uit Egmond, de kaas wordt gemaakt door de familie Klaver in Winkel en opgelegd bij de familie Schardam in Edam. Het nieuwe serviceplein is voorzien van Scan & Go, zodat klanten zelf hun boodschappen kunnen scannen en betalen.

Trots
Supermarktmanager Willem de Groot is blij met zijn vernieuwde winkel: "Ik voel hier echt vakmanschap en de aandacht voor verse, kwalitatieve en verantwoorde producten. De gemakkelijke  maaltijden en het aanbod in verse producten vallen meteen op als je binnenkomt. Ook vind ik de ruime keuze aan bloemen, dagelijkse vers van de veiling en rechtstreeks geleverd vanuit onze eigen bloemencentrale een aanwinst. We maken er deze week een feest van, dus kom vooral kijken!"

Gratis producten
Op de openingsdag ontvangen de eerste 200 klanten een gratis bos bloemen en op donderdag 27 oktober krijgen de eerste 200 klanten een gratis appeltaart mee naar huis. Vrijdag en zaterdag geeft DekaMarkt de eerste 200 klanten gratis gevulde koeken of tompoucen mee, zondag een slagroomschnitt. In de openingsweek profiteren klanten van diverse stuntaanbiedingen. Tijdens de weekend 4-daagse komt de supermarkt met bijzonder aanbod om er een lekker weekend van te maken.

Met eigen productiebedrijven, waaronder akkerbouwbedrijven en melkproductie, stimuleert DekaMarkt smakelijk, lekker en vers eten. Belangrijk uitgangspunt is dat klanten weten waar de producten vandaan komen. Gecombineerd met veel voordeel en inspiratie voor de vraag 'wat eten we vandaag' streeft DekaMarkt naar een smakelijke en betaalbare maaltijd voor ieder soort huishouden.

De supermarkt is 7 dagen per week geopend, op maandag tot en met vrijdag van 07.30 uur tot 21.00 uur. Op zaterdag van 07.30 tot 20.00 uur en op zondag van  09.00 tot 19.00 uur.

 

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing