Midzomernachtduik en voorronde NK Bommetje

Door: Bos Media Services

BEVERWIJK - Op zaterdag 20 en zondag 21 juni 2015 is er van alles te beleven in het Sportfondsenbad Beverwijk. Net als voorgaande jaren wordt de midzomernachtduik herhaald met een swingend programma. Natuurlijk worden ook dit jaar de vaders niet vergeten op Vaderdag. Niet alleen is de entree gratis, wanneer ze met hun kinderen komen zwemmen, ook zijn er activiteiten voor stoere papa's. 

Op zaterdag 20 juni 2015 wordt de (bijna) langste dag van het jaar gevierd met de midzomernachtduik. Het zwembad is zaterdagavond van 19:30 tot 22:00 uur speciaal geopend. DJ René draait de laatste Top 40 hits en natuurlijk ligt er extra veel spelmateriaal in het water. Dus kom jij ook samen met je vrienden swingend en spetterend de midzomernacht vieren?

Zondag 21 juni 2015 is het Vaderdag en zet men alle papa's in het zonnetje. Van 09:00 tot 12:00 uur is de toegang gratis voor vaders, die met hun kinderen komen zwemmen. Hele stoere papa's kunnen op deze dag ook meedoen met een workshop ClubAquabootcamp en de wedstrijd bommetje springen.

Van 09:30 tot 10:30 uur wordt een voorronde voor het Nederlands Kampioenschap Bommetje 2015 georganiseerd. Aan deze voorronde kan iedereen met een A-diploma mee doen. Afgezien van de entreeprijs van het zwembad zijn er geen kosten aan deelname verbonden. Er zijn vier verschillende leeftijdscategorieën; tot 9 jaar, van 10 tot 12 jaar, van 13 tot 15 jaar en 16 jaar en ouder. De beste bommetjesmakers uit de voorronde in Beverwijk gaan door naar het Nederlands kampioenschap. Het Nederlands Kampioenschap Bommetje vindt eind augustus plaats op een nog nader te bepalen locatie.

Inschrijven voor de voorronde NK bommetje kan bij de receptie of via de website www.sportfondsenbadbeverwijk.nl. Op de dag zelf aanmelden kan natuurlijk ook.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing