Midzomernachtduik in Sportfondsenbad

Door: Bos Media Services

BEVERWIJK - Op vrijdag 20 juni 2014 vindt in het Sportfondsenbad de Midzomernachtduik plaats. Vanaf 21:00 uur is het zwembad geopend en wordt er muziek gedraaid in tropische sferen. Musicalgroep "De Jonge Stem" uit IJmuiden zal de openingszang verzorgen en dan kan iedereen het water in duiken.

Er zijn gedurende de avond diverse spelletjes in het water, zoals blind duiken, een luchtbedden- en bootjesrace en natuurlijk een wedstrijd om de mooiste sprong van de duikplank te maken. Het zwembad wordt voor deze avond extra feestelijk verlicht en om middernacht is er een sluitingsduik. Verder zijn er demonstratielessen snorkelen en duiken met perslucht onder leiding van Diving Services Beverwijk. Hiervan worden onderwaterfoto's gemaakt die later kunnen worden besteld.

De entreeprijs bedraagt 6,50 euro inclusief een frisse fruitsalade en een coole cocktail. Deze activiteit is toegankelijk voor iedereen vanaf 8 jaar en in het bezit van zwemdiploma A. Kaarten kunnen in de voorverkoop worden gekocht bij de kassa van het zwembad. Het Sportfondsenbad is gevestigd aan de Kuikensweg 84. Bel voor meer informatie naar nummer 0251 234363 of kijk op internet. Surf naar www.sponfondenbadbeverwijk.nl.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing