Mindful Mediteren

Door: Ab Jenema

BEVERWIJK -Op donderdag 4 februari 2021 start Radio Beverwijk met een gloednieuw programma. Vanaf die datum zal elke donderdagavond vanaf 19:00 uur 'MindfulMediteren' worden uitgezonden. Rien Doorn uit Wijk aan Zee zal wekelijks een uur lang informatie geven over de meditatiemethodieken die bij Mindful Mediteren kunnen worden gebruikt. Hij zal daarbij ook belangrijke tips geven om diegenen die met Mindful Mediteren willen beginnen te ondersteunen.

Live meditatie
Onderdeel van het programma is ook een live meditatie die door iedereen gevolgd kan worden. Deze zal ongeveer vijftien tot twintigminuten duren. Aan het eind van het programma zal er ruimte zijn voor het stellen van vragen of het delen van ervaringen. Luisteraars kunnen hun vragen of ervaringen sturen naar [email protected] en men kan ook tijdens de uitzending bellen naar 0251 254958 met een vraag of opmerking.

Over Rien Doorn
Rien is zelf leraar meditatie sinds 2012. Hij is opgeleid bij de Meditation Foundation in Zuid-Engeland. Zijn motivatie voor dit programma is dat,naar zijn ervaring,heel veel mensen wel willen beginnen met Mindful Mediteren maar het heel lastig vinden om het vol te houden. Begeleiding is daarom essentieel, met name als het gaat om onverwachte effecten van de meditatie te kunnen begrijpen. Rien vindtook dat Mindful Mediteren gratis voor iedereen toegankelijk zou moeten zijn. Daarom heeft hij het initiatief genomen om dit als vrijwilliger bij Radio Beverwijk op te starten. Radio Beverwijk heeft dat initiatief met veel plezier overgenomen en de ruimte ervoor gecreëerd. ,,We hopen dat veel luisteraars elke donderdagavond om 19:00 een moment van rust en bezinning in onze roerige maatschappij kunnen vinden’’, aldus Rien Doorn.

Ontvangst
De programma’s van Radio Beverwijk zijn via de etherfrequentie 105.4 FM te ontvangen. In de gemeente Beverwijk is het signaal ook via 104.5 FM op het (analoge) kabelnetwerk van Ziggo te ontvangen. Ook via www.radiobeverwijk.nl zijn de programma’s te beluisteren.

 

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing