Mogen we bij u kijken tijdens de Duurzame Huizen Route?

Door: Jan Pronk

IJMOND - Zonnepanelen op het dak, een warmtepomp of het huis geïsoleerd? Doe mee aan de Nationale Duurzame Huizen Route. Op zaterdag 30 oktober en 6 november openen honderden huiseigenaren in Nederland hun deuren voor de buren. Zij geven uitleg over de grote en kleine duurzame maatregelen in hun woning. Een mooie kans om andere huiseigenaren op weg. Mogen we bij u kijken?

Verduurzamen lijkt soms ingewikkeld, maar in bijna elk huis kunnen hier wel stappen in worden gezet. Door eens binnen te kijken bij een buurtgenoot, krijgen bezoekers praktische tips. Ze zien de duurzame maatregelen in werking en doen inspiratie op voor hun eigen huis. In het werkgebied van Omgevingsdienst IJmond doen gemeente Beverwijk, Bloemendaal, Edam-Volendam, Haarlem, Heemskerk, Heemstede, Landsmeer, Oostzaan, Uitgeest, Velsen, Wormerland of Zandvoort mee.

Huis aanmelden

Lijkt het u leuk om uw buurtgenoten te vertellen over energiebesparing en de duurzame maatregelen in uw huis? Meld u aan via www.duurzamehuizenroute.nl/aanmelden. U geeft zelf aan welke dag(delen) u bezoekt wilt ontvangen. U maakt kans op twee overnachtingen bij B&B De Nachtdijk in Cothen.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing